cute readers

Friday, February 03, 2012

bicara haty =)

ermm , lame dah tak update blog ni kan ? huhu ! mcm ad org kesah jeee . xtaw semangat ape yg ada malam ni ,  sampai rasa nak update blog tetibe tapy xtaw plak nak post pasal ape ek . jady rase mcm nak post pasal novel ajelah ! dah lama dah cuba habiskan 1 novel ni . tajuk novel : BICARA HATI 


huh ! sume dah habis baca pasal novel tu kan ? saya je yang ketinggalan kan ? huhuhu ! it's ok lah ! btw , baru je lepas abiz bace novel ni lpas brminggu2 dpt novel ni .  =P  ooppps ! maaflah , saya bukan pembaca tegar . although minat sekalipun , saya jenis cepat mengantuk bila baca buku tebal2 gtu . huh !

erm , xtaw knape . sepanjang baca novel ni , haty juz tringatkn seorang laki saje . why ? hehehehehehe  ( ketawa nakal ) . nak taw sape ? fkir2kan lah dan selamat beramal !  =P   tapy kan , saya suka sangat2 dgn jalan crite novel ni . setiap kaly baca konfem senyum sorang2 . <gila dah>

tahniah sgt2 kpada penulis novel ni : DAMYA HANNA 
bukan senang nak wat orang minat dgn penulisan kita kan ?
sebab saya juga menulis novel sndri !  =P
orang kata biasa kita akan menulis ttg pengalaman kita .
so am i ! huhuhuhu !  =P
ok lah , xmo merepek panjang2 lagy !  salam   =)





READ THIS BUT LOVE ME ♥

7 comments:

iLa DhiLa said...

ohoohoh....bicara hati best...sy mnt novel damya hanna...sume best2...ohohoh

♥ p a a n i ♥ said...

pinjam! hoho jarang bce novel cintee..

cik deaLova said...

iLa DhiLa : owh yeke... sy pun mnat novel2 dy..pndai dy wt sy jtuh cnta kt novel2 dy..huhu

paani : sy x bace buku, but download kat tenet jee... mls nak beli buku..huhuhu ! =P

Ika said...

macam best je. cover pun nampak ok. :)

cik deaLova said...

cubela bace =)

D' Black Writer said...

saya dah pernah baca and novel tu memang besh!! suka sangat dgn Tengku Syahran and Alia :3

cik deaLova said...

heeee ~
taw xpe ! sweet sgt dorang kan ?
=)