cute readers

Sunday, January 06, 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri ...

 
ehem2 ,, today saya join satu segmen yg bertajuk Saya Blogger Negeri dot dot dot ,,,
dengan bangganya saya menyatakan saya berasal dary Negeri TERENGGANU ...
i'm very pure ganu okay ?
wane dok kabow ?? haha ! 
kalo ader sape2 je nok joing jugok segmeng ning siler tekang banner hok bowoh nih ( ganu pekat) ,,


menarik di TERENGGANU ?
banyopp ,,, antarany makanan best2 ...
cntoh : Nasi Dagang , Budu , Kepok Lekor , Kepok Keping
 tempat lop : pantai yg comey2 kt GANU niii ,,
FYI , tahun ni adalah Tahun Melawat Terengganu ,
so , ringan2kan tulang la dtg melawat 
jady boleh la taw sndri ape yg best kt Terengganu .
ad Masjid Kristal , ad Paso Payang , ad Kepok Losong 
macam2 adelahhh ... 
peace  
=)

nk tag kt sayang ni :
 
READ THIS BUT LOVE ME ♥

20 comments:

Puteri Insyirah said...

follow sini..follow balik yer :)
tq dari segmen yg sama :)

Musyirah :) said...

assalamualaikum !
saya terbang dr Selangor..
*teringin nak pergi Terengganu*

http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

SD said...

Assalamualaikum.. dari segmen yang same.. negeri yang same. dtg mengfollowkan diri ke blog ni.. jemput ke blog sy :D

http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-by-apit.html

miss zerocinta said...

saya dh follow sini

saye org teganu gopp

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Nurul Nasuha said...

dah follow sini..
dari segmen sama..
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

rodiyatul akmar said...

singgah sini , from the same segmen :D

salam perkenalan :)

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di malam hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

siti fatima Arifin said...

hok budu tue paling sedap...lama doh duk KL nie rasa nak balik makan nasi kuoh singgang cicoh budu jer. hehe...

nak tahu lebih menarik tentang Terengganu. jom follow sini..

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

orang tganu singgoh sambil folow sekali! nok gollek guling bating sini bleh dop? hehe.. btw, deno dari segmen yg sama... jom!

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke Ganu , Harap Ganu sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

ALS said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follo awak dah (Siti Hawa Binte Achen),

Jom follo saya jugak kalau belum.

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Nadhirah Noor Khan said...

I'm from Kel. :)

Follower ke 334. Mind visit and follow me back? :D

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

Seneorita Baharin said...

Salam..dr segmen yg sama..kte dr penang.. ;) btw singgah n follow u dear.

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

yeen miscelivious said...

hai.. yeen dtg dari segmen yang sama
jom terjah ke nogori plk :)
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Noor Najwa said...

assalam..dtg dri nger yg sama...senyum sokmo..follow sini

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html